Solatube M74

Store rør for store områder

Store løsninger for høye, åpne tak.

Solatube M74. Naturlig lys blir stort.

Kjernen til Solatube M74, vårt største dagslyssystem med rør som er 740 mm brede og strekker seg opptil 30 meter i rørlengde for å fylle de største områdene med naturlig lys.

Laget for å være allsidig

Finessen til M74 er at den ikke bare er en størrelse som passer for alle. Med forskjellige kombinasjoner av kupler og samlere for å fange dagslys, valgfri forsterker for å levere det inn i bygningen og med rørforlengere for å overføre den, er Solatube M74-serien en fleksibel løsning med høy effekt for alle store rom.

Massiv fangst av sollys

Alt begynner med standard kupler som er tilgjengelige i både enkle og doble konfigurasjoner med valgfrie sikkerhetsgitter. Med "Collector" blir lysfangsten veldig stor, som omdirigerer lavvinkellys nedover i rørene mens du filtrerer ut varmen fra de infrarøde strålene.

Solatube M74 Collector
Enkel kuppelmontering
Dobbel kuppelmontering
Enkel montering av kuppel med sikkerhetsgitter
Dobbel kuppelmontering med sikkerhetsgitter

Lysprismets levering av dagslys

M74 DS bruker unike komponenter i bunnmonteringen for å levere maksimalt dagslys i miljøer med høyt tak. Fra det prismatiske lysprismet til forsterkeren (valgfritt), som fokuserer dagslys helt ned til arbeidsområdet.

Alt tilbehør for best mulig påvirkning

M74 tilbyr tilbehør som ikke bare regulerer lysnivåene som slippes inn i et bygningsrom, men som også minimerer varmen som slippes inn. Og med annet tilbehør for både passform og finish, ser systemet like bra ut som det fungerer.

Solatube M74-teknologi

SE HVORDAN DET VIRKER

Solatube M74 dagslysdimmer

Fra basketballspill, teaterforestillinger og filmer, til messer, bedriftsmøter og mer, representerer SkyVault Daylight Dimmer et reelt gjennombrudd i naturlig belysning. Sterkt dagslys når du vil ha det, nesten helt mørkt når du trenger det.