Solatube 750DS

Maksimalt dagslys. Maksimum med muligheter.

Åpent eller lukket. Ny installasjon eller renovering. Solatube 750DS dekker alt.

Solatube 750DS. En fleksibel løsning.

Med tre forskjellige kupler, forskjellige konfigurasjoner av forlengelsesrør og både åpne og lukkede indre takløsninger. Solatube 750DS tilbyr allsidighet for mange forskjellige applikasjoner i forskjellig sollys.

Flere kupler. Mer dagslys.

Fra 300 DS-kuppelen for mindre overflater og ettermontering, til 330 DS med en integrert reflektor og 750 DS med unik objektivteknologi, får du muligheter for å maksimere dagslysabsorpsjonen uavhengig av din applikasjon.

Monteringsløsninger for alle tak

Uansett tak, uansett bruk, skal Solatube-hetter oppfylle alle dine behov med design og konstruksjon som eliminerer risikoen for lekkasjer.

Prismer som matcher designet ditt

Åpent tak eller lukket. Rund eller firkantet. Prismatic eller OptiView. Du får fine prismer som forbedrer interiørets utseende, men du velger.

Rør for best overføring

Solatube 750DS forlengelsesrør, med verdens mest reflekterende overflate, gir lengden og vinklene (til og med 90 graders svinger) for å bringe dagslys til praktisk talt alle overflater. Og den har til og med innfelte seksjoner for å jevne ut lyset for optimal visuell komfort.

Tilbehør for total dagslysstyring

Solatube 750DS tilbyr tilbehør som ikke bare regulerer lysnivået som slippes inn i et bygningsareal, men som også minimerer varmen.

Solatube 750DS-teknologi

SE HVORDAN DET VIRKER