Solatube 290DS og 160DS

Stor påvirkning for små områder

Rom der det er trangt.

Solatube 290DS og 160DS. Gir nytt lys til mørke overflater.

Mindre kommersielle områder – korridorer, toaletter, kroker og annet – lider ofte av mangel på dagslys fordi lyset fra vinduene ikke når dit. Solatubes 290DS og 160DS er den perfekte løsningen for å bringe dagslys til uventede, utilgjengelige områder.

Ulike alternativer for forskjellige områder

Solatube 290DS og 160DS tilbyr to forskjellige dagslysenheter (160 DS og 290 DS, 250 mm og 350 mm brede rør, med lengder opp til 9 og 15 meter) for å passe til forskjellige bruksområder og romstørrelser og fylle dem med naturlig lys.

Det hele starter med kuplene

For å passe til de to forskjellige størrelsene, er det to forskjellige kuppelstørrelser, som hver integrerer teknologi for å maksimere samlingen av sollys, selv i lite lys og forskjellige geografiske områder.

Montering for alle tak

Solatube 290DS og 160DS har trygge muligheter for montering av kuplene på alle taktyper, fra papp, takstein, metalltak og hetter for både skrånende og flate tak.

Fine prismer for vakker lysstrøm

Solatube 290DS og 160DS tilbyr det bredeste spekteret av lysprismer / -armaturer som kan brukes i alle tak. Attraktive designalternativer gjør kommersielle takflater til de mest stilfulle takene.

Tillegg og tilbehør

Fra LED-løsninger til dagslysdemping får du alternativene du trenger for å fullstendig kontrollere dagslysmiljøet ditt.

Solatube 160DS og 290DS teknologi

Se hvordan det virker