Teknologi

Vi er passivt aggressive.

Solatube M74

Solatube 750DS

Solatube 290DS og 160DS

Dagslyssystemer designet med passiv teknologi

Hos Solatube International designer vi med vilje våre dagslyssystemer med passiv optisk teknologi for å redusere systemkostnader og vedlikehold betydelig. Vi har også brukt de siste 30 årene på å foredle denne teknologien for å sikre at Solatube-dagslyssystemene våre fungerer bedre enn andre dagslysenheter på markedet.

I motsetning til Solatube dagslyssystemer er aktive dagslyssystemer avhengige av bevegelige deler for å oppnå den lovede ytelsen. Men mange ting kan gå i stykker, noe som ofte skjer. Komponenter går i stykker og slutter å fungere, og strømbrudd reduserer systemeffektiviteten betydelig. Aktive systemer fungerer heller ikke veldig bra på overskyede dager, noe som gjør dem praktisk talt ubrukelige til solen kommer tilbake.

For eksempel har vi designet vår patenterte Raybender®-teknologi for å fungere optimalt fra alle solvinkler. Som et resultat styrer den sollyset mer effektivt enn systemer med aktiv solsporingsteknologi. Det samme gjelder vår egen Spectralight Infinity Tubing. Den har ingen bevegelige deler, og allikevel overfører den dagslys mer effektivt og gir på grunn av sammensetningen bedre fargegjengivelse enn aktive systemer. Dette er et bevis på at du ikke trenger kompliserte bevegelige deler for å utføre på høyeste nivå.

Sluttresultatet er et bredt utvalg av rimelige, høyytelses kommersielle dagslysløsninger som leverer den optimale mengden naturlig lys av høy kvalitet – både solfylte og overskyede dager – med praktisk talt lav kostnad med montering nesten ingen vedlikehold. Vi tilbyr et stort utvalg av komponenter som muliggjør tilpasning for å møte de spesifikke belysningsbehovene, tak forholdene og den beste estetikken for alle overflater.

Solatube dagslyssystemer tilbyr den høyeste lysoverføringseffektiviteten (LTE), det mest konsistente vedlikehold av fargetemperatur (CTM) og det beste forholdet mellom lys og solvarme for hvert dagslyssystem på markedet. Vår tredjeparts kontroll og omfattende produkttesting gir designeren og sluttbrukeren trygghet og sørger for en pålitelig og konsistent dagslysopplevelse.

Lær mer om våre innovative passive dagslyssystemer ved å klikke på et av bildene ovenfor.