Spre dagslys over de beste tingene i livet.

Ta med deg vakkert naturlig dagslys inn i hjemmet ditt med Solatubes innovative dagslysteknologi. Og forvandle mørke overflater til steder du vil trives

Strålende teknologi

Maksimer lysinngangen med Raybender® 3500-teknologi og LightTracker V™ Reflector. Vår innovative kuppel, som fanger dagslys, kombineres med vår integrerte reflektor for å bringe inn en betydelig mengde dagslys fra alle vinkler, hele dagen og hele året.

Spectralight® Infinity Tubing.

Samlet dagslys beveger seg gjennom rørene laget av verdens mest reflekterende materiale, som er i stand til å opprettholde lysstyrke, selv i svinger/bend

Integrert solenergi teknologi.

Integrert solteknologi. Genererer og lagrer energi for å drive det nye smarte Nattlyset.

SE HVORDAN DET FUNGERER

Dimmelys drevet av solenergi

Bruk solenergi til å regulere hvor mye dagslys du vil komme inn i et rom. Vår nye dagslysdimmer drevet av solenergi inkluderer en fjernstyrt, soldrevet spjeld som åpnes og lukkes ved å trykke på en knapp. Nå kan du justere lyset i overflatene dine fra lys til mørkt og alt i mellom. Vil du ikke at dagslys skal komme inn på soverommet eller stuen hele dagen? Nå har du muligheten til å ta en lur eller se en film i mørket takket være vårt dagslys-dimmesystem.

Naturlig lys for alle overflater i hjemmet ditt.

SE BILDEGALLERI

Strålende funksjonalitet.

Med modeller og produktalternativer for å bringe naturlig dagslys inn i ethvert hjem, leverer Solatube bransjens fremste dagslyssystem. Du velger de løsningene som passer deg best.

Ulike alternativer for ulike områder

Våre modeller tilbyr forskjellige rørformede dagslyssystemer (henholdsvis 160 DS og 290 DS, 250 mm i diameter - og 350 mm brede rør, som tåler lengder på opptil 9 og 15 meter) som passer til ulike bruksområder og overflatestørrelser for å fylle dem med naturlig dagslys.

Det hele starter med kuplene

For å kunne tilpasse med Solatube Daylight Systems to størrelser, er det to forskjellige store kupler, som hver forener teknologi for å maksimere inngangen til sollys, selv i dårlige lysforhold og forskjellige geografiske områder. For den større 290 DS-enheten tilbyr vi også en lavprofilkuppel på taket.

Installasjon for alle tak

Solatube har monteringssikre systemer for montering på alle taktyper, fra papp til metallplater og alt imellom.

Vakre lette prismer

Vi tilbyr et stort utvalg av attraktive lysprismer / -armaturer - både runde og firkantede - som skaper fantastiske overflater i hjemmet ditt med vakkert dagslys.

Tilbehør

Fra et integrert soldrevet nattlys til dagslysdemping og LED-belysning, får du alternativene du trenger for å fullstendig kontrollere dagslysmiljøet ditt.

Dagslysteknologi

SE HVORDAN DET VIRKER

Det er enkelt å installere det nye Solatube dagslyssystemet. Se hvordan.